Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Video – Cel mai distribuit ”selfie” din istorie la gala Premiilor Oscar

0 52

selfie oscar

O fotografie realizată de Bradley Cooper la gala Premiilor Oscar a devenit noaptea trecută cel mai distribuit ”selfie” din istorie, cu peste 2,5 milioane de distribuiri până acum.

Fotografia în care apar o parte dintre vedetele prezente la Oscar, în frunte cu prezentatoarea galei, Ellen DeGeneres, a fost distribuită pe Twitter de peste 2,5 milioane de ori.

În fotografie apar și alte vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Julia Roberts, Meryl Streep, Channing Tatum Jennifer Lawrence, Lupita Nyong’o, Jared Leto sau Kevin Spacey.

La doar câteva minute după publicarea fotografiei pe Twitter, rețeaua de socializare a explodat. Fotografia a fost redistribuită de peste 750.000 de ori doar în primele 45 de minute de la publicare.

http://youtu.be/X1VU_CkKJJo

Recordul era deținut până acum de președintele Barack Obama, cu 800.000 de tweet-uri. Era fotografia care înfățișează pe președintele SUA îmbrățișând-o pe soția sa Michelle, în 6 noiembrie 2012 atunci când a fost reales președintele SUA.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More