Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Cerere în căsătorie inedită, în trafic, între Gherla și Dej. Doi tineri s-au logodit

0 7.276

Șoseaua dintre Gherla și Dej a fost azi scena unor momente mai puțin obișnuite. Un tânăr și-a cerut prietena de soție într-un mod inedit.

Cu complicitatea prietenilor comuni, tânărul a pus în scenă o cerere în căsătorie care va rămâne în memoria celor doi și a martorilor.

Tânăra Anamaria, aflată ca pasager în autoturismul unui prieten, a asistat cu mari emoții la defilarea altor autoturisme prin fața lor. Fiecare mașină care îi depășea purta pe spate un mesaj, care la final alcătuiau întrebarea ”Vrei să fii soția mea?”.

Șoferul a tras pe dreapta, după celelalte mașini care alcătuiau mesajul cu marea întrebare, tânărul Lucian a coborât de la volan cu un buchet mare de flori și inelul de logodnă și, așa cum se cuvine, s-a pus în genunchi în fața fetei înlăcrimate și a cerut-o în căsătorie.

Un emoționant ”DA” a răsunat din partea tinerei, iar cei doi, aplaudați și încurajați de prieteni, s-au sărutat și și-au promis iubire veșnică.

Le dorim și noi să fie într-un ceas bun și să aibă parte de o nuntă frumoasă și o căsnicie veșnică.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More