Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – CNADNR și-a pus felecanii în cap

0 87

Jumătate din populația localității Feleacu a protestat, duminică, împotriva separării sensurilor de mers cu borduri. Oamenii spun revoltați că accesul spre proprietăți le-a fost restricționat, iar pentru a ajunge la casele lor trebuie să ocolească toată localitatea, unde este posibilă întoarcerea.

Felecanii se arată nemulțumiți de decizia Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România S.A. de a monta borduri pe post de separatoare de sensuri. Ei spun că benzile de circulație au fost îngustate foarte mult, astfel că un biciclist, la coborâre, unde este o singură cale de rulare, nu poate fi evitat de autoturisme. În schimb, la urcare, problema vitezei nu a fost rezolvată, așa cum credeau reprezentanții CNADNR. Fiind două benzi pe urcare, șoferii gonesc în continuare.

Oamenii spun că protestele de acest fel vor continua până când Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale va stopa lucrările și va demonta bordurile.

Aproximativ 50 de jandarmi au fost la Feleacu pentru a asigura un climat de ordine. Protestul s-a desfășurat fără incidente.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More