Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Concert James Blunt la Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF 2014

0 38

james blunt cluj 2014

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania — TiMAF 2014 va include în exclusivitate România în turneul mondial oficial susținut de artistul britanic James Blunt, ‘Moonlanding World Tour 2014’.

Concertul se remarcă prin faptul că va fi singurul eveniment al artistului ce se va desfășura în țara noastră în cadrul acestui turneu de promovare. Acesta va avea loc în Cluj — Napoca, în data de 31 octombrie 2014 și este principalul eveniment al TiMAF 2014.

Cu aproximativ 17 milioane de discuri și 20 de milioane de single-uri vândute în întreaga lume, câștigător a două premii Brit Awards, două premii Ivor Novello și de cinci ori nominalizat al premiilor Grammy, James Blunt este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, muzica acestuia clasându-se în primele poziții ale top-urilor muzicale de specialitate din întreaga lume.

”Mă bucură nespus prezența artistului James Blunt în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania — TiMAF 2014 și sunt convins că acesta va oferi publicului un spectacol memorabil. Muzica de calitate pe care artistul o interpretează și numărul mare de fani din România ne-a determinat să stabilim drept eveniment principal Concertul James Blunt.

De asemenea, pe parcursul celor 2 săptămâni de festival, publicul larg va avea șansa să cunoască și să experimenteze numeroasele forme de exprimare artistică, să interacționeze atât cu tinerii artiști cât și cu cei deja consacrați la nivel național și internațional într-o serie de evenimente inedite, ce îmbină arta clasică cu cea contemporană,” declară Bogdan Buta, Director General al Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania — TiMAF 2014.

Cea de a patra ediție a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania va avea loc sub deviza ‘stART’ în perioada 3 — 19 octombrie 2014 și va cuprinde spectacole cu artiști internaționali si naționali, petreceri, inițiative experimentale inovatoare, proiecții de filme în spații neconvenționale, pavilioane dedicate artelor și celor 5 simțuri și o premieră mondială. Evenimentele vor avea loc în peste 50 de locații din Cluj — Napoca, cu implicarea a peste 200 de voluntari.

Biletele vor fi puse în vânzare în perioada următoare, iar preţul acestora va fi de 50 lei pentru tineri, iar pentru restul publicului între 100 şi 250 lei. Bugetul total al festivalului este de 250.000 euro. Organizatorii au mai declarat că onorariul lui James Blunt este confidenţial. Artistul va inaugura Sala Polivalentă de lângă Cluj Arena.

http://youtu.be/YjUaWiy_QXc

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More