Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

VIDEO – Concurent din Dej la Românii au Talent. A luat trei de DA, dar a fost scos din emisiune fără explicații

9 251

Tano Moldovan Romanii au Talent Cluj

Un tânăr dansator din Dej a decis în vara anului trecut să-și încerce șansele la concursul național organizat de Pro TV ”Românii au Talent”. A fost la preselecțiile de la Cluj, a primit trei de ”DA” din partea juraților și s-a calificat mai departe. A dispărut subit din spectacol, fără nicio explicație.

Tano Moldovan a crescut și trăit în Dej până aproape de vârsta maturității, când s-a decis să ia calea străinătății pentru un trai mai bun. După o perioadă petrecută în Spania, s-a mutat în Grecia. Aici i-a venit ideea să participe la concursul ”Românii au Talent” de la Pro TV, fiind sigur că talentul lui în dans îi va convinge pe jurați.

Așa a și fost. La preselecțiile din luna septembrie a anului trecut de la Cluj-Napoca, Tano i-a impresionat pe Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre, atât prin dansul prezentat pe scenă, cât și cu costumul Robot, creat special pentru această apariție pe scenă.

A venit din Grecia în țară special pentru a participa la preselecții și la etapa filmată de la Cluj-Napoca. După un număr de dans spectaculos, după ce a primit trei de ”DA” din partea celor trei jurați, Tano Moldovan a fost calificat în faza următoare a spectacolului.

Ba chiar a apărut și în trailer-ul de prezentare al emisiunii concurs de la Pro TV în primăvara acestui an, când a început difuzarea fazelor filmate în toată țara.

robot romanii au talent

Și edițiile au trecut, rând pe rând, cu imaginile filmate la Timișoara, Cluj, Iași, București sau prin alte părți. Dar Tano, nu a apărut nicăieri, deși cei de la Pro TV îl anunțaseră că numărul lui de dans va fi difuzat în una dintre edițiile din luna martie.

Seară de seară, în fiecare vineri, Tano și familia lui, dar și prietenii din țară sau de peste hotare, așteptau să vadă dansul Robotului pe scena ”Românii au Talent”. N-a fost să fie. Vineri, 4 aprilie, a fost ultima ediție a emisiunii în care s-au prezentat imagini din faza preselecțiilor naționale.

”Nu știu ce să spun. Am rămas prost. Am fost luat de fraier. O emisiune care nu promovează decât iluzii și fantezii oamenilor. Văd că măgarii ăștia nici nu m-au dat pe post, m-au lăsat varză, cu gura căscată și fără niciun răspuns”, ne-a spus Tano după difuzarea ultimei ediții a emisiunii din faza preselecțiilor.

Chiar dacă după apariția de la Cluj cei trei jurați s-au declarat impresionați de performanța tânărului dansator dejean, chiar dacă l-au felicitat pentru costumul Robot ales și i-au spus că de abia așteaptă să-l vadă în faza următoare a concursului cu un costum și un dans mai spectaculoase, Tano a dispărut subit din peisajul ”Românii au Talent”.

”Poate cineva să dea o explicație pentru ce s-a întâmplat ? Frații mei , mă numesc Tano Moldovan dansator , coreograf , și tot tacâmul în plan show profesional. Am fost la preselecții ca participant, am primit trei de ”da” și multe laude frumoase, am făcut un show de Robot cum scrie la carte, am ridicat publicul în picioare, toată lumea, am avut parte de frumoase aplauze, nici un ”X” din partea juriului, totul era perfect, am fost pus și pe trailerul principal al emisiunii ROMÂNII AU TALENT, și în fond și la urma urmei nici măcar nu m-au dat pe post. Ce se întâmplă domnilor, vă rog frumos, mi-e rușine să mă gândesc că tot acest program și această vâlvă, nu provoacă decât vise și distrug fanteziile și visele reale ale oamenilor, ale artiștilor. E o porcărie de emisiune care se joacă cu sentimentele oamenilor, visele , drumuri făcute, bani stricați , iluzii mincinoase și lăsate în vânt fără răspunsuri”, le-a transmis Tano celor de la Românii au Talent.

Fără nicio explicație, fără niciun răspuns la numeroasele întrebări ale lui și ale apropiaților care așteptau să-l vadă, asta deși a apărut preț de câteva secunde în promo-ul emisiunii.

”Știe cineva de ce nu au fost dați la TV toți concurenții care au luat trei de ”DA”? A participat și cumnatul meu, care e cu adevărat talentat, și nu l-au dat… Vreau să știu și eu de ce oare? Sau la noi se promovează doar prostimea? Nelson Mondialu Fernando de la Caransebeș nu au fost dați la o parte. Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva… Participă, ia trei de ”DA” și apare doar în prezentarea emisiunii???”, sunt alte întrebări către cei de la Pro TV, întrebări care au rămas fără răspuns.

Aceleași întrebări ni le punem și noi. Dacă ar fi fost un caz izolat, pe care să nu-l cunoaștem îndeaproape, probabil nu am fi crezut că se poate întâmpla așa ceva. Dar noi, cei de la Someșeanul.ro, chiar am fost în public la preselecțiile de la Cluj Napoca. Am văzut și noi, și sutele de spectatori prezenți în sală, că Tano Moldovan s-a calificat în faza următoare a concursului. Ba mai mult, a apărut și în promo-ul emisiunii (la secunda 17 în video de mai jos). Și totuși…

http://youtu.be/YghaRqW3JDA

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. No spune

    Nasol..am si eu un coleg de la facultate care a participat in sezonul trecut. Baiatul canta super si e foarte talentat.A trecut mai departe cu 3 de DA si nu l-au dat pe post. Nici pana in ziua de azi nu a primit vreo explicatie

  2. yo spune

    lasa ma ca au dat-o pe rosa (alba lux) :)) pffuai de capu meu

  3. Adriana spune

    Imi pare cu adevarat f rau pt acest tinar. ca sa ajunga acolo sunt sigura ca s-a pregatit mult iar partea financiara … sa vina din Grecia doar ca sa participe la concurs iar apoi sa dispara…. Imi inchipui ce dezamagire

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More