Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Controale la Dej pe Ordonanța 2: Mașini și persoane verificate, o șoferiță beată

0 3.599

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 2, cea care prevede restricții de circulație pentru persoane între orele 22.00 – 06.00, polițiștii din întreaga țară au desfășurat ample acțiuni de control în trafic.

Luni seara, imediat după ora 22.00, când circulația persoanelor a devenit permisă doar cu motivare, prin declarație pe proprie răspundere sau adeverință de la angajator, echipaje ale poliției rutiere și ale celei locale au ieșit în trafic.

La Dej, astfel de acțiuni de control au vizat atât șoferii, cât și persoanele fizice care, din diverse motive, au circulat pe stradă și după ora 22.

Echipajele de poliție au împânzit orașul, fiind oprite pentru verificare mașinile care circulau prin cartiere, dar și prin zona centrală a orașului.

Majoritatea celor opriți, șoferi sau trecători, au avut asupra lor atât actele de identitate cât și declarațiile sau adeverințele prevăzute de noile reglementări în vigoare.

Nu mică le-a fost surpriza polițiștilor la momentul în care, în cartierul Dealul Florilor, au oprit în trafic o domnișoară, care nu doar că nu avea asupra sa actele solicitate de Ordonanța 2, dar mai era și sub influența alcoolului.

Astfel de acțiuni vor mai avea loc și în perioada următoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More