Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Criminalii au fost prinși! Ucigașii bătrânului din Călățele au fost reținuți

0 78

O crimă odioasă a cutremurat în această dimineață localitatea clujeană Călățele, unde un bătrân a fost găsit cu capul zdrobit. O vecină care avea grijă de el l-a găsit dimineață într-o baltă de sânge.

Imediat, la casa bătrânului din Călățele au năvălit forțele de ordine, polițiștii criminaliști și procurorii, care au demarat imediat cercetările la fața locului. Bătrânul a fost găsit cu multiple leziuni pe corp și o rană mare la cap, provocată cu un obiect contondent. Pentru anchetatori nu a fost nicio îndoială că bătrânul fusese lovit cu bestialitate, iar că rana din zona capului i-ar fi adus decesul, astfel că au tratat încă din primele minute cazul ca o crimă.

Mobilul crimei a fost jaful, spun oamenii legii, însă autorii n-au avut ce fura din casa bătrânului de 83 de ani, pentru că banii acestuia erau ținuți ăîn grijă tocmai de vecina care îi ducea periodic mâncare și medicamente și avea grijă de bătrân.

În doar câteva ore, anchetatorii au reușit să dea și de urma suspecților. Nu mai puțin de patru făptași,trei dintre ei minori, au fost identificați ca autori ai acestei crime oribile, aceștia fiind prinși de către polițiștii din Huedin în această seară.

Cei patru suspecți, țigani din aceeași localitate Călățele, l-au bătut degeaba cu bestialitate pe bătrân în încercarea de a obține de la acesta banii. Iar după ce l-au bătut de l-au omorât, s-au făcut nevăzuți, însă oamenii legii i-au prins și i-au dus la Cluj-Napoca la audieri, unde au fost prezentați Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzați de omor deosebit de grav.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More