Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Cum au reacționat studenții clujeni în timpul confruntării Ponta-Iohannis de la Realitatea TV

0 53

iohannis-ponta-realitatea

În timp ce la Realitatea TV cei doi candidați rămași în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni acaparau atenția întregii Românii cu cea mai așteptată confruntare electorală, în Cluj-Napoca, în zona căminelor studențești din cartierul Mărăști, balanța înclina doar împotriva unuia dintre candidați.

În platoul televiziunii de la București, Victor Ponta îi aplica lui Klaus Iohannis lovitură după lovitură. La Cluj-Napoca, însă, studenții, saturați până dincolo de limita răbdării de atacurile premierului, au început să strige pe geamuri.

Urletele studenților au venit ca un fel de sprijin de la mare depărtare pentru contracandidatul lui Victor Ponta. Klaus Iohannis era băgat în corzi, Ponta a venit cu lecția învățată și l-a pus la podea pe mult prea calmul și seriosul neamț.

Nu la fel de calmă și serioasă a fost atmosfera în zona căminelor studențești clujene, unde tinerii ai izbucnit la adăpostul întunericului.

Cititorul care ne-a trimis imaginile filmate cu telefonul de pe geamul căminului unde locuiește, spune că pe întreaga durată a confruntării dintre cei doi candidați, hărmălaia a fost la cote înalte între studenții care strigau pe geamuri și șoferii care claxonau în trecere pe stradă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More