Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Declarații dure ale premierului. Campaniile antimască, antivaccin similare cu „acțiuni ale unor teroriști”

0 1.018

Premierul Florin Cîțu a venit în această dimineață cu un atac extrem de dur împotriva celor care contestă vaccinarea sau respectarea măsurilor de igienă și distanțare. El a comparat aceste tipuri de manifestări cu acțiuni ale teroriștilor.

În România, de un an de zile există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare. Și există o campanie împotriva vaccinării.

Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiuni ale unor teroriști, pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului, care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date, a declarat premierul vineri dimineață, la Palatul Victoria, notează Digi 24.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More