Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Dej|Vechile vestiare de pe Obor demolate. Cum va arăta noua baza sportivă

0 492

S-au făcut primii pași în teren în vederea realizării proiectului „Construire bază sportivă TIP1, strada Câmpului nr.3, municipiul Dej, județul Cluj” finanțat prin Compania Națională de Investiții.

Clădirea vechilor vestiare de pe terenul Obor a fost demolată astăzi, au transmis cei de la Primăria Dej. Astfel viitoarea bază sportivă care va fi construită pe terenul Obor va cuprinde:

Teren de fotbal cu dimensiunile suprafeței utile de evoluție 75,50 x 117,00m și cele ale suprafeței utile de joc 68,00 x 105,00m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 3,00m pe laturile lungi și 6,00m pe laturile scurte. Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele Regulamentului de organizare activității fotbalistice din 2018 al Federației Romane de Fotbal.

Terenul poate fi marcat și pentru două terenuri de mini-fotbal, suprafețele vor fi 40,00 x 60,00m. Suprafața de joc va fi dintr-un covor de gazon artificial, pe straturi de balast și piatra compactate.

 Gradene tribune pentru 500 de spectatori.

Teren multifuncțional pentru handbaș, baschet, volei și tenis cu dotările necesare. Terenul multifuncțional are dimensiunile suprafeței utile de evoluție 25,00 x 44,00m și cele ale suprafeței utile de joc 40,00 x 20,00m. Zona de protecție perimetrala are lățimea de 2,00m.

Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele Regulamentelor de funcționare ale Federațiilor Romane de handbal, baschet, volei si tenis. Suprafața de joc va fi dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat si balast compactat.

Deasemenea va exista o instalație pentru iluminat nocturn, o clădire pentru vestiare, o cabină de poartă, o parcare, alei pietonale și spații verzi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More