Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Discurs absurd al lui Dragnea. Românii vor rămâne fără case, mașini, terenuri, frigidere

0 782

Se ascut cuțitele în lupta politică. Dragnea nu scapă ocazia de a-i dojeni pe români. USR-Plus va lăsa poporul fără case, teren, mașini, frigidere.

Războiul dintre Liviu Dragnea și Alianța USR-Plus devine tot mai ascuțit. Liderul PSD nu scapă nici o ocazie de a ataca și interpreta în favoarea sa declarațiile principalilor săi opozanți. La fel stă, de altfel, situația și în tabăra opusă.

Astfel, ieri, la Botoșani, Liviu Dragnea nu a stat pe gânduri și a dat glas unui nou discurs tipic naționalist. El s-a agățat de o declarație a Oanei Bogdan, membru Plus. Aceasta ar fi afirmat că „un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate”. Liderul social democrat a profitat cu agilitate și a țesut pe baza acestei idei un nou motiv al spaimei. Românii să fie atenți și înspăimântați căci, dacă la putere va ajunge Alianța USR-Plus, atunci toți vor rămâne fără „case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze”. Tonul șefului PSD este unul dojenitor la adresa poporului, care parcă nu vrea să înțeleagă mărinimia partidului.

„Vor să desfiinţeze dreptul la proprietate. Oamenii pot vota cu ei, e o ţară liberă. Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze, e în regulă. Dar trebuie să votaţi în cunoştinţă de cauză. Ce au mai zis? Că vor să dea OUG să aresteze toţi pesediştii. Dom’le, este şi asta o opţiune. Se pare că fasciştii de dinainte încep să fie invidioşi, nici ăia nu au făcut-o aşa, pe faţă. Au mai zis, de asemenea, că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală şi trebuie desfiinţat, au şi cerut public şi oficial în Parlament să se desfiinţeze acest program“, a declarat Liviu Dragnea la Botoşani.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More