Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Disperarea i-a scos în stradă. Zeci de oameni au blocat drumul spre Aluniș

0 1.715

Câteva zeci de persoane s-au adunat duminică la amiază în localitatea clujeană Aluniș, la podul de la intrarea în sat, într-o acțiune de protest față de starea deplorabilă a drumului.

Drumul, DJ161C care duce de la Iclod la Ocna Dejului, este în administrarea Consiliului Județean Cluj și arată ca după bombardament. Cratere uriașe apar la fiecare pas pe drum, iar șoferii spun că-și rup mașinile din cauza gropilor.

La acțiunea de protest de duminică s-au adunat în jur de 50 de persoane, care s-au îndreptat apoi cu mașinile în zgomot de claxoane spre sediul primăriei din comună.

Primarul Mihai Sav le-a spus protestatarilor că demersurile pentru reparația drumului au fost făcute și că începerea lucrărilor depinde de Consiliul Județean Cluj și de firma care a câștigat contractul. Primarul a precizat ca amplasamentul a fost predat, că s-au făcut deja 3 kilometri de drum și că mai sunt încă 10. Potrivit edilului, termenul de execuție a lucrării este finalul anului 2019.

La protest au fost prezente echipaje de jandarmerie și poliție. Protestul s-a încheiat fără incidente, dar cu oamenii la fel de nemulțumiți. Aceștia spun că duminica viitoare vor ieși din nou în drum.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More