Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Doi maramureșeni cercetați pentru contrabandă. Au fost prinși cu peste 13 mii de pachete de țigări

0 87

Doi maramureșeni au fost surprinși în timp ce transportau peste 13 mii de pachete de țigări de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 13.460 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 157.500 lei.

În acest caz, doi maramureșeni sunt cercetați pentru contrabandă, iar un autoturism de teren în valoare de 12.000 lei a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Astfel, ieri, 11 noiembrie 2019, la nivelul ITPF Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

În urma aceste acțiuni polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat un autoturism de teren care se deplasa de la frontiera de stat spre localitatea Piatra, județul Maramureș.

Oamenii legii au interceptat și oprit mașina, la volanul căreia a fost identificat un cetățean român, în vârstă de  43 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma unui control, s-a constatat că în mașina de teren se află mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, iar la fața locului a mai fost identificat un cetățean român, în vârstă de 37 de ani, domiciliat tot pe raza județului Maramureș, implicat și el, pare-se, în activitatea infracţională de contrabandă.

Drept urmare, cei doi, împreună cu autoturismul de teren încărcat cu țigări, au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră. În urma inventarierii coletelor din vehicul s-a constatat că acestea conțin 13.460 pachete țigări, în valoare de 157.500 lei.

Totodată, autoturismul de teren, în valoare de 12.000 lei, folosit la transportul țigărilor, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale și tragerea la răspundere a celor vinovați, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More