Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Expoziția artistului dejean Zoltan Martonoș la Opera Națională din Cluj-Napoca

0 55

Teatrul Național din Cluj-Napoca a găzduit vineri seara expoziția SprayART Exhibition, a artistului dejean Zoltan Martonoș, eveniment organizat de  Platforma Culturală TiMAF.

În cadrul acestui eveniment au fost expuse o serie de tablouri realizate de Zoltan Martonoș, cunoscut în mediul online sub numele de Zolee Zle. Tablourile create sunt unicat și au fost realizate pe suprafață cartonată, prin tehnica Spray Painting. Acestea prezintă peisaje suprarealiste, planete, comete, piramide, orașe sau scene din natură.

Spray Painting-ul sau SpacePanting este o formă de artă prin care picturile se realizează cu ajutorul spray-ului. Tablourile realizate prin metoda Spray Paint sunt cunoscute pentru culorile tari și contrastele puternice, pe motive „fantasy”, precizează organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

În vârstă de 34 de ani, Zoltan Martonoș a devenit cunoscut în toată țara după participarea în 2013 la spectacolul-concurs Românii au Talent. Atunci a ajuns până în semifinala competiției, tablourile realizate de el fiind apreciate la nivel național.

VIDEO: Nagy Robert

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More