Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Fala țării. Maria Grapini dă cu limba engleză de pământ

0 353

Europarlamentarul PSD, Maria Grapini, i-a lăsat cu gura căscată pe jurnaliștii adunați la Strasbourg.

Potrivit Digi FM, dar și Realitatea, Maria Grapini a avut un discurs năucitor la Strasbourg. Jurnaliștii prezenți în cadrul conferinței doamnei Grapini au rămas uluiți de nivelul lingvistic al acesteia, iar mulți dintre ei au cerut o traducere a limbii vorbite de doamna Grapini. Numărul greșelilor din discursul acesteia a fost atât de mare încât mesajul discursului este aproape de neînțeles. Redăm traducerea brută a unor bucăți din discursul europarlamentarului PSD, preluat de la cei de la Realitatea și Digi FM.

„Din punctul meu de vedere – şi am fost 30 de ani antreprenor, ştiu exact care este FILOSOFIA ANTREPRENOR – este necesar să avem o relaţie foarte bună cu muncitorii noştri. Eu cred în antreprenor ROMÂNIA, BULGARIA, POLONIA, pentru că acum PLÂNSETELE SALE ÎN ŢARA NOASTRĂ nu au SUFICIENT ŞOFER. Și când NU SUFICIENT ŞOFER este foarte important să obţinem ŞOFER. De exemplu este o poveste: OK, în România nu este un salariu foarte bun pentru un şofer. Ştiţi CUM SALARIU are un şofer în România?”

„AM DISCUŢIE astăzi cu asociaţia ACTE, Asociaţia pentru CAMION TRANSPORT şi SPUNEŢI-MI, VĂ ROG, nu este corect când este folosit acest argument, nu este un salariu foarte bun. Şi salariul este SUBSIDIARITATE. Fiecare ţară are posibilitatea SĂU să CREatun standard pentru SALARIZI”.

„Ok. Avem nevoie de … Vrem protecţie socială PE şoferi. Dar nu distrugând companiile, pentru că ATUNCI NU AVEM COMPANII, NU AVEM MUNCITORI. Este o filosofie foarte simplă. Avem angajaţi când avem companii”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More