Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Fântâna arteziană din fața Judecătoriei Dej, piscină pentru rromii orașului. Localnic: „O să ceară gratis la Toroc”

0 818

De cum a venit căldura, rromi Dejului au ieșit la scăldat. Nu la Someș, nici la ștrand nu s-au dus, la fel ca toți oamenii, ci au luat cu asalt fântânile arteziene din oraș. Un astfel de exemplu, din multe altele, a fost filmat de un dejean marți.

Mai mulți copii de etnie rromă au fost filmați marți în timp ce se bălăceau în fântâna arteziană din fața Judecătoriei Dej.

Nimeni se pare că nu i-a deranjat, astfel că cei mici și-au văzut de distracție, goi pușcă, în mijlocul orașului.
Astfel de imagini sunt văzute des de către dejeni. Oamenii se arată mâhniți de faptul că rromii fac ce vor și nu sunt deranjați de nimeni.

„Mâine, poimâine o să ceară gratis la Toroc, după ce au văzut că dacă amenință cu sinuciderea primesc de la primărie terenuri sau case”, precizează un localnic.

ACTUALIZARE:

Incidentul s-a repetat și după-amiază. Transpirați și înfierbântați, probabil de la atâta vreme pierdută la cerșit în centrul orașului, romii s-au dus din nou la piscina lor preferată din fața Judecătoriei. De această dată bălăceala a fost scurtă, pentru că și-au făcut apariția polițiștii locali, care i-au obligat să plece.

Unii dintre tineri, speriați de apariția polițiștilor locali, n-au mai apucat să se îmbrace și au luat-o la sănătoasa în pielea goală. Urmează acum să-și recupereze hainele chiar de la polițiștii locali.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More