Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Făptașii jafului din Cluj-Napoca puși la pământ de polițiști

0 432

Cei doi bărbați care au comis o tâlhărie pe raza municipiului Cluj-Napoca au fost prinși azi de către polițiști.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj, azi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj i-au identificat şi depistat pe cei doi bărbaţi care au furat 7.000 de lei dintr-o sală de jocuri. Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore.

Reamintim că, în 17 aprilie, în jurul orei 04:30, cei doi bărbaţi ar fi pătruns într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca. De acolo, prin ameninţarea casierei, ar fi reuşit să fure 7.000 de lei. Cei doi aveau feţele acoperite şi ar fi folosit un cuţit şi un pistol în scopul ameninţării.

În urma primirii apelului care anunţa fapta, poliţiştii clujeni s-au mobilizat rapid şi au demarat investigaţii, reuşind să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi în cursul zilei de azi, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, în jurul orei  16:45, cei doi, au fost depistaţi în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca. Este vorba despre doi bărbați, unulde 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca. Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţişti şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie. Unul dintre aceștia era înarmat cu un cuțit.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi. Despre această știre puteți citi și aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More