Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Femeie filmată în timp ce zgâria cu o cheie mai multe mașini

3 120

femeie_zgarie_masina

Un clujean a surprins plimbându-se pe stradă o femeie care zgâria cu o cheie mașinile parcate pe trotuar. În doar câteva minute femeia a zgâriat 15 autoturisme ce i-au ieșit în cale.

Acțiunea ei de distrugere continua, dacă nu ar fi fost întreruptă de tânărul care o filma cu telefonul mobil. Totul s-a întâmplat pe strada Gorunului din Cluj-Napoca.

Întrebată cum își justifică faptele, femeia nu a vrut să răspundă, însă deranjată de faptul că era filmată a știut să dea replica: ”Există drepturile omului.”

Asta cu drepturile omului există pentru respectiva femeie doar în cazul în care este filmată pe stradă, un loc public, făcând ceva ilegal. Aceleași drepturi ale omului nu există pentru respectiva femeie în cazul proprietarilor de mașini ce s-au ales cu autoturismele avariate.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Dambovitei spune

    Aseara in data de 21.06.2014 peste 15 masini de pe strada Dambovitei din Cluj parcate langa trotuar au fost zgariate in acelasi stil……

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More