Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO/FOTO – Apa a cuprins case, adăposturi de animale și a lăsat fără curent mai multe gospodării

0 1.077

Inundațiile au lovit din nou județul Bistrița-Năsăud. Mai multe gospodării și adăposturi de animale au fost inundate. Mai multe case au rămas fără curent electric.

Mai multe localități bistrițene au fost afectate din nou de căderile masive de apă. Gospodăriile au fost inundate, de asemenea și adăposturi de animale. Mai multe zone au rămas chiar fără curent electric, transmit cei de la ISU Bistrița-Năsăud. Astfel în localitatea Prundu Bărgăului, un podeț a fost colmatat, iar apa iese în curtea unei gospodării. Se intervine cu un echipaj din cadrul G.I. P. Bârgăului, cu o motopompă, și SVSU Prundu Bârgăului cu un buldoexcavator.

În comuna Cetate, localitatea Satu nou, subsolul unui imobil este inundat cu apa, intervine un echipaj cu motopompa din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita. La fel în comuna Galatii Bistritei, localitatea Herina subsolul unui imobil si un adapost de animale sunt inundate cu apa, intervine un echipaj cu motopompa din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita.

Și în comuna Mariselu, localitatea Magurele, subsolul unuei imobil este inundat cu apa, intervine un echipaj cu motopompa din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita. De asemenea, pe raza comunei Lechinta, din cauza unui defect al unui transformator electric din punctul de trasformare Lechinta, mai multe gospodarii au ramas fara alimentare cu energie electrica.

In comuna Mariselu, localitatea Magurele, două podete C.F. sunt infundate ca urmare a torentilor creati, iar apa a iesit din albie si a inundat o suprafata de teren agricol. Totodată un grup de gospodarii (aproximativ 20 si 2 operatori economici) sunt inundate cu apa. La fașa locului este un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita. S-a anuntat CLSU care va interveni cu un buldoexcavator pentru curatatea podetelor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More