Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO/FOTO – Bărbat decedat. A fost surprins sub un mal de pământ

0 452

Două autospeciale, un container multirisc și două ambulanțe SMURD au intervenit la intrarea din localitatea Făgetul Ierii, unde un bărbat a fost surprins sub un mal al unui șanț, ce avea o adâncime de aproximativ 3 metri. Șanțul facea parte din lucrările la rețeaua de apă potabilă din localitate.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 15:40, iar la fața locului echipajele au găsit bărbatul în stare de inconștiență și acoperit de pământ până la nivelul capului. Salvatorii au depus eforturi susținute, mai bine de două ore, pentru a putea elibera bărbatul de sub pământul surpat.

Situația a fost îngreunată de gradul ridicat de îmbibare cu apă a solului din zonă. Pe durata intervenției, echipajul de prim ajutor i-a administrat oxigen bărbatului care, din păcate, în momentul în care a fost scos de sub malul de pământ nu prezenta semne vitale. Medicul prezent la fața locului l-a evaluat fără posibilități de resuscitare, notează ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More