Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO/FOTO – Crimă lângă Dej. Un tânăr, de 19 ani, reținut

0 5.038

Un tânăr, de 19 ani, este bănuit de crimă. Acesta ar fi ucis o bătrână în vârstă de 90 de ani.

În această dimineață polițiștii au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de omor. Crima s-a petrecut în localitatea clujeană Muncel, sat din comuna Câțcău. Tânărul ar fi ucis o bătrână, în vârstă de 90 de ani, în noaptea de miercuri spre joi.

Din ultimele informații cel în cauză locuia împreună cu bunica lui la Muncel, iar victima era chiar o vecină de a acestuia. Totodată acesta era cunoscut în sat pentru că lucra cu ziua la diverși localnici. Chiar în cursul serii de ieri, 27 noiembrie, tânărul ar fi fost văzut muncind la o vecină de unde a plecat mai apoi la magazinul din sat.

Ulterior acesta s-ar fi făcut nevăzut în cursul nopții. A doua zi dimineața, 28 noiembrie, tânărul s-a întors pentru a-și continua munca la aceeași vecină de la care a fost văzut plecând spre magazin cu o seară înainte.

De la această vecină, spun martorii, tânărul bănuit de crimă, ar fi plecat la un alt vecin pentru a-l ajuta la tăiat lemne. Aici a fost și locul unde a fost găsit de către oamenii legii, în această dimineață.

De altfel, la fața locului se află polițiștii de la Criminalistică Cluj și un procuror de caz. Cercetările continuă într-un dosar deschis pentru infracțiunea de omor.

Vecina victimei: „L-am chemat chiar pe agresor să vadă să se uite dacă n-a păţit nimic, a zis că nu i-a răspus la uşă, dar a văzut-o pe uşă că stă pe scaun. N-am avut linişte şi l-am sunat pe nepotul ei care a chemat poliţia, că el s-a gândit că ar fi fost omorâtă.”

Vecina îngrijorată nu s-a încrezut în spusele băiatului şi a sunat imediat la rudele femeii, care au alertat poliţia. Bătrâna a fost găsită într-o baltă de sânge, fără suflare.

Bunica agresorului: „Mi-e nepot, nu ştiu de ce a făcut asta, de fiecara dată îi spuneam să se liniştească şi să fie cuminte, am înţeles că a intrat la femeia acesta şi a violat-o şi a omorât-o, nu m-am aşteptat niciodată să facă aşa ceva. Nu am apucat să vorbesc nimic cu el că l-a luat poliţia.”


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More