Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO/FOTO – Incendiu puternic în comuna Câțcău. Flăcările provocate de folosirea petardelor și artificiilor

0 461

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pe parcursul nopții trecute ca urmare a unui incendiu, care a cuprins un depozit de furaje din localitatea Muncel, comuna Câțcău.

Până la sosirea pompierilor, flăcările au cuprins în totalitate clădirea, iar accesul pe drumurile agricole către depozit nu s-a putut realiza cu autospecialele, fiind limitată apropierea la aproximativ 800 m față de incendiu, transmit cei de la ISU Cluj.

Pompierii au intervenit cu mijloace de primă intervenție pentru a limita propagarea flăcărilor și pentru a desface focarele care au ars mocnit, pe parcursul întregii nopți, iar un echipaj de pompieri este în continuare prezent la fața locului, pentru a supraveghea și limita extindere flăcărilor la alte obiective din apropiere, respectiv două șire de paie, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Flăcările au distrus în totalitate depozitul, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la jocul copiilor cu artificii sau petarde.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More