Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Gheorghe Funar se întoarce! Vrea să candideze la președinție și afirmă că în România „sunt metale care nu apar în Tabelul lui Mendeleev”

0 420

Gheorghe Funar, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, vrea să candideze pentru funcția de președinte al țării. Argumentele sale sunt… de necombătut.

Surpriză pe scena politică românească! Bine cunoscutul Gheorghe Funar, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, vrea să candideze la președinția țării din partea Partidului România Noastră (PRN). Într-un video fostul edil încearcă să argumenteze de ce ar fi potrivit pentru a sta la cârma țării și promite românilor un venit de 50% din valoarea bogățiilor extrase în acel an din pământ românesc.

Această idee este explicată de către domnul Funar prin faptul că țara noastră are imense cantități de resurse naturale minerale printre care zăcăminte de diamante care nu au fost încă exploatate, iar la Roșia Montană, afirmă el, există metale care, atenție, „nu apar în Tabelul lui Mendeleev!” De asemenea el este „Singurul ROMÂN care candidează la preşedenţia României!”

Video: Facebook Partidul România Unită – Organizația Cluj

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More