Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Gregorian Bivolaru, liderul MISA, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj

0 100

Guru Gregorian Bivolaru a ajuns, astăzi, în faţa judecătorilor clujeni, în dosarul în care este acuzat de trafic de persoane.

La ultimul termen, liderul MISA Gregorian Bivolaru a cerut o amânare pentru ca toţi cei implicaţi în dosar să-şi angajeze apărători. Alături de alţi 19 inculpaţi din dosar, Bivolaru a dat explicaţii marţi în faţa judecătorilor. Avocatul liderului MISA a cerut ca şedinţa să nu fie una publică.

Este pentru a doua oară când Gregorian Bivolaru se prezintă în faţa magistraţilor clujeni.

Liderul MISA a fost prins în Franţa, pe 26 februarie, fiind extrădat în România pe data de 22 iulie, pentru executarea pedepsei de şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor.

Gregorian Bivolaru și 20 de membri ai Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) au fost trimiși în judecată în 15 iunie 2007.

Aceștia au fost acuzați de trafic de persoane, inițiere, constituire sau aderare la un grup infracțional, infracțiuni la Legea dreptului de autor prin “practicarea” videochat-urilor, ultraj contra bunurilor moravuri în spectacolele grupării și exprimare de mesaje antisemite.

Prin hotărârea pronunţată de Curtea de Apel Cluj astăzi, în cauza privind pe inculpatul Gregorian Bivolaru, s-au dispus următoarele:

“Admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT- Serviciul Teritorial Cluj şi părţile civile A.G.T. şi C.(A)C. împotriva Sentinţei penale 62 din 11.02.2015 a Tribunalului Cluj pe care o desfiinţează în întregime şi dispune rejudecarea cauzei de către instanţa de fond, Tribunalul Cluj.

Ultimul act valabil de la care procesul penal îşi reia cursul este declaraţia martorului P.C.C. de la termenul din 26 noiembrie 2014.

Stabileşte sumele de câte 985 lei în favoarea Baroului de avocaţi Cluj reprezentând onorarii pentru apărătorii din oficiu desemnati părtilor vătămate (av. M B si av. M N A).

Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

Definitivă.

Pronunţată în şedinţa publică din 04.10.2016.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More