Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – În Teleormanul lui Dragnea, Poliția Locală se contrazice cu liderul USR-Plus, Dacian Cioloș

0 526

Dacian Cioloș s-a contrat cu un polițist local din Alexandria. Totul a pornit de la regulile privind afișajul electoral.

Dacian Cioloș, Liderul Alianţei 2020 USR – Plus, aflat în campanie electorală în Teleormanul lui Liviu Dragnea, a avut o discuţie cu un poliţist local din Alexandria în timp ce lipea un afiş pe un panou electoral, informează cei de la Adevărul.

Discuția a pornit din momentul în care polițistul local l-a informat pe Dacian Cioloș despre faptul că pentru a lipi un afiș trebuie să aibă stabilită şi o poziţie pe panou. Liderul Alianței USR – Plus a invocat legea însă explicația fucționarului public a fost că „e o regulă aici“. În finalul discuției, polițistul a fost cel care a ceda, acesta afirmând: „E bine ce faceţi dumneavoastră“.

În Alexandria, județul Teleorman, contrar oricărei legi, poți lipi afișe pe panourile electorale doar dacă ai „aprobare” de la Primărie. În mod complet absurd, fiecare panou este păzit zi-lumină de câte un funcționar local. Astăzi, ne-am dus acolo pentru a explica în mod clar: legea este aceeași în toată Romania și se aplică la fel tuturor. Am un respect uriaș pentru cei care au decis să se implice, știind la ce se expun. La șicane și la un comportament lipsit de respect. Schimbarea are nevoie de curaj din partea celor care și-o doresc. Celor care încă mai așteaptă un semn vreau să le atrag atenția că teama e justificată de multe ori, dar ea e amplificată de propriile noastre ezitări. Ieșiți la vot ca să ne învingem teama că România nu va fi nicioadată mai bună decât vor ei să credem.
Fără frică și fără hoție!  ,
a scris pe Facebook, Dacian Cioloș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More