Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Incendiu la acoperișul unui bloc din Florești. Patru familii evacuate

0 342

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru a lichida un incendiu ce a cuprins acoperișul unui imobil cu trei etaj situat în comuna Florești.

În jurul orei 11:00 pompierii au fost alertați asupra producerii unui incendiu la acoperișul unui imobil cu trei nivele aflat pe strada Fagului din localitatea Florești.

La fața locului intervin trei autospeciale pentru stins incendii și o autoplatformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi. Preventiv a fost dislocat un echipaj SMURD la locul intervenției, însă până acum nu sunt anunțate persoane rănite.

Totodată, cei de la ISU Cluj, au transmis că patru familii au fost evacuate. De asemenea în jurul orei 11:50 a mai fost adusă o a doua autoplatformă pentru intervenții și salvări la înălțimi.

În acest moment flăcările ce au cuprins acoperișul sunt sub control, au mai notat cei de la ISU Cluj

ACTUALIZARE

Au fost evacuați trei adulți și opt copii din apartamentele imobilului, fără să necesite consult din partea echipajului SMURD, transmite reprezentantul ISU Cluj.

Peste 20 de pompieri au acționat timp de trei ore pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor negative.

Acoperișul imobilului, de aproximativ 180 mp, a fost distrus în totalitate de flăcări și au fost afectate de ardere, în diferite proporții, și apartamentele de la ultimul nivel. Propagarea flăcărilor a fost favorizată de structura din lemn a tavanului care era comună cu acoperișul.

Au fost deteriorate de scurgerea apei folosite pentru stingere și alte apartamente din imobil. Sunt desfășurate în continuare operațiuni pentru înlăturarea efectelor negative și cercetarea cauzei probabile care a dus la izbucnirea incendiului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More