Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Incendiu provocat de un scurtcircuit la Năsăud

0 181

Două ore s-au luptat pompierii bistrițeni în această dimineață pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins mai multe clădiri dintr-o gospodărie din Năsăud și care amenința să se extindă la casele alăturate.

Incidentul s-a produs în jurul orei 5:50, la o gospodărie de pe strada Bistriței din Năsăud.

”20 de pompieri militari năsăudeni și bistrițeni cu patru autospeciale de stingere, autospeciala de intervenție la înălțime și un echipaj de prim ajutor SMURD au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru protejarea caselor de locuit. Incendiul a afectat un adăpost de animale, un depozit de plante furajere și o moară de cereale, pe o suprafață totală de aproximativ 450 mp”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit acestuia, intervenția promptă a pompierilor a făcut ca locuințele din împrejurimi să fie protejate. Totuși, la un imobil de locuit din vecinătate s-au spart geamurile din cauza radiației termice, iar la imobilul din gospodăria afectată a fost degradată o fațadă.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, spun reprezentanții ISUD, iar cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind de natură electrică (scurtcircuit).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More