Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Incendiu violent. Pompierii s-au luptat peste 4 ore cu flăcările

0 454

Mai multe echipaje de pompieri s-au luptat peste 4 ore pentru a lichida un incendiu.

În cursul nopții de ieri, în jurul orei 23:00, Garda de intervenție Sîngeorz Băi a intervenit în localitatea Cormaia la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit și la o anexă.

În sprijin au fost direcționate un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere și un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție la înălțime de la Secția de Pompieri Năsăud. Au fost alocate și echipaje de pompieri voluntari de la SVSU Maieru, Rodna și Ilva Mică.

În urma incendiului, două persoane în vârstă de 18 ani și 42 de ani au primit asistența medicală din partea paramedicilor. Aceștia prezentau atacuri de panică și ușoare intoxicații cu fum. Persoanele nu au necesitat transportul la spital.

Intervenția a durat aproximativ 4 ore și jumătate, mai ales din cauza cantității mari de materiale combustibile din cele două anexe afectate de incendiu, au transmis cei de la ISU Bistrița-Năsăud.

Prioritatea pompierilor militari și voluntari a fost protejarea casei. Pagubele s-au însumat la aproximativ 200 de metri pătrați. Au fost afectate un perete lateral și o parte restrânsă din acoperiș.

Totodată, în anexe erau adăpostite mai multe animale și anume 100 de oi și 30 de porci. Majoritatea animalelor au fost evacuate de proprietari și vecini până la sosirea pompierilor.

Cauza probabilă a incendiului, spun cei de la ISU Bistrița-Năsăud, a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric la instalația uneia dintre anexele cuprinse de incendiu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More