Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Încurcătură de Ziua Eroilor. Autoritățile au depus coroane sovieticilor

0 339

Autoritățile din Turda au comis o greșeală ce pentru unii nu a trecut neobservată. De Ziua Eroilor au depus coroane în locul greșit.

Autorităţile locale din Turda, județul Cluj, au comis o gafă ce a adus revolta opiniei publice. Astfel, aceștia au confundat locul în care sunt îngropați eroii României cu porţiunea din cimitir în care sunt îngropaţi soldaţii sovietici.

Așadar, un preot militar a ţinut o slujbă, iar soldaţii şi poliţiştii au depus flori şi au dat onorul militarilor ruşi. Această greșeală a fost consemnată de către, Manuela Moldovan, cea care se ocupă de conservarea şi reabilitarea Cimitirului Eroilor Români din Turda.

Soc și groaza în Cimitirul Eroilor Turda!!!! Am postat ieri ca vin sa aduc o floare azi, de Ziua Eroilor. Primaria, de frica sa nu-i atac dacă nu vin, a trimis un preot militar, pe cineva de la politie, doi gradați de la armata, câțiva soldati și pe cineva de la radio care sa le aducă aplauze și felicitari. Pana aici ok. Dar au greșit Cimitirul!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Au prezentat onorul monumentului rușilor, au depus coroana primărie și a garnizoanei tot acolo! Când mi-am revenit din soc, i-am făcut praf fără menajamente! Degeaba și-au luat coroanele și le-au dus jos, în parcela Eroilor Romani.

Degeaba s-au scuzat gradații ca sunt noi… Degeaba!!!! Rușine!!!!!!! Rușine!!! Exact cum le-am spus sus. Luați banii statului degeaba! Incompetenților!!!! Florile voluntarilor sunt unde trebuie! Și gândul nostru la fel! O sa fac plângere ! MApN, ONCE!!!!!! La Turda exista doar orgolii și incompetenta!!!!, a scris aceasta pe Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More