Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Investiție de 1.000.000 de lei la Spitalul Municipal Dej

0 1.247

O nouă investiție la Spitalul Municipal Dej. Stație de sterilizare inaugurată astăzi.

Între 16-17 mai 2019, la 167 de ani de existență a Spitalului Municipal Dej s-a organizat un simpozion aniversar „Zilele Spitalului Municipal Dej”. Cu această ocazie, la data de 17 mai la ora 12, în pavilionul central, a fost deschisă oficial stația de sterilizare centralizată a spitalului.

Aceasta a fost reabilitată complet și modernizată și a însumat o investiție de aproximativ 1.000.000 RON. „Stația de sterilizare va aduce un plus în  siguranța actul medical și prevenirea infecțiilor asociate asistentei medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului municipal, director medical, dr. Antonela Nicoară.

Activitățile au debutat ieri, 16 mai, printr-un simpozion aniversar, în cadrul căruia medici din zonă au susținut prelegeri pe teme medicale, iar astăzi au continuat cu deschiderea oficială a stației de sterilizare centralizată a spitalului.

Stația, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, achiziționată cu fonduri alocate de Primăria Dej, în valoare de 700.000 lei și fonduri ale spitalului în valoare de 300.000 lei, a fost realizată cu scopul de a aduce încă un plus de siguranța actului medical. 

Investițiile în spital continuă printr-un nou proiect european, pe care Primăria Municipiului Dej îl va depune în această perioadă. Proiectul în valoare de 2,7 milioane euro, vizează reabilitarea fostului pavilion de contagioase și dotarea cu un aparat RMN.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More