Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – L-ați văzut? Este căutat pentru furt

0 582

Poliția este în căutarea unui bărbat care a furat portmoneul unei femei, în vârstă de 73 de ani.

Un bărbat este căutat de către polițiști pentru furt calificat și operațiuni financiare frauduloase. Se efectuează cercetări pentru identificarea bărbatului și cei care pot să ofere date despre identitatea acestuia sunt rugați să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263 203012 sau prin 112.

Din cele transmise de reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 6 august, bărbatul a furat portmoneul unei femei în vârstă de 73 de ani, din Bistrița. Femeie se afla în incinta unui cabinet medical. În portofel victima avea acte, suma de 350 de lei și un card bancar împreună cu PIN-ul acestuia. Totodată se pare că bărbatul, după furtul portofelului, ar fi retras de la un bancomat suma de 100 de lei.

Adresăm rugămintea ca, oricine poate să ofere date care ar putea ajuta polițiștii la identificarea acestuia, să sesizeze Poliția, au transmis cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More