Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Magazinul Astrid din Polus Center Cluj, prădat de o gașcă de hoți. O femeie care fură o rochie, surprinsă pe camere

0 535

someseanul-Hoti magazin Astrid Polus Cluj

Hoții acționează în echipă în marile centre comerciale din Cluj-Napoca, o dovedește un incident întâmplat sâmbătă în magazinul Astrid din Polus Center.

Trei persoane, două femei și un bărbat, intră în magazinul de haine din complexul comercial și studiază rochiile expuse pe umerașe. Fără nicio jenă, ziua în amiaza mare, femeia mai în vârstă ia o rochie de pe un umeraș, în timp ce femeia mai tânără și tânărul care le însoțea pe cele două stau ”de șase”.

La un moment dat, printre celelalte cliente din magazin care studiau marfa expusă, femeia se ascunde cu rochia într-un colț, la înghesuială, adăpostită de alte haine expuse pe suporturi de umerașe, pentru ca apoi să iasă din nou ”la vedere”, dar fără să mai aibă rochia în mâini.

Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în magazin, pe imagini văzându-se cum femeia ascunde rochia în poșetă. În drumul spre ieșirea din magazin se vede cum femeia, experimentată, îndeasă bine ”prada” în geantă sub atenta supraveghere a celor doi complici. Apoi cei trei se fac nevăzuți.

Potrivit reprezentanților magazinului, paguba provocată de acest incident a fost de 800 de lei, proprietara magazinului, o femeie de afaceri din Dej, depunând deja plângere la poliție pentru prinderea hoaței și a complicilor și recuperarea prejudiciului.

Oamenii legii caută acum să identifice autorii faptei, iar proprietara magazinului a publicat imaginile pe Facebook, solicitând ajutorul oricărei persoane care poate furniza detalii despre identitatea hoților. Dacă recunoașteți vreuna dintre persoanele implicate, nu ezitați să sunați la 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More