Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Manelism electoral și politic. Nicolae Guță manea pro PSD

0 809

S-a lansat o manea electorală în cinstea PSD. „De vrei gustul fericirii/Ștampilează trandafirii” spun versurile „artistului”.

Nicolae Guță, cunoscutul interpret de manele, a lansat o manea pro PSD. Creația „artistică” este un îndemn la vot și o laudă la adresa partidului social democrat. Potrivit Adevărul, maneaua electorală „Victorie PSD“, dedicată „celui mai tare partid posibil“ a fost urcată pe canalul de Youtube Manele TV unde se menţionează faptul că melodia a fost făcută „la comanda PSD“.

În videoclip apar imagini cu liderul PSD, Liviu Dragnea, de la mitingurile organizate în ţară. „Atenţiune, naţiune! Din partea mea, Guţă Nicolae magnificul, dedic această melodie pentru cel mai tare partid posibil, pentru PSD! Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultaţi-mă ce spun, PSD e cel mai bun“, îşi începe manelistul dedicaţia.

Maneaua electorală conţine versuri precum: „De vrei gustul fericirii/ Ştampilează trandafirii (…) Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă/ Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri/ Noi suntem aşii puterii şi noi vrem binele ţării“. Vine apoi refrenul: „Hai, române, hai la urnă/ Dacă vrei viaţa mai bună/ Votează cu-ncredere/Liviu Dragnea – PSD.“

Liderii PSD au afirmat că maneaua nu a fost la comanda partidului, însă o consideră un avantaj și sunt încântați de o așa dedicație. „Melodia nu e la comanda PSD, nu e plătitiă de PSD, dar e fabuloasă, e foarte mişto, îmi place ritmul, o s-o postez pe pagina mea de Facebook, ca toţi simpatizanţii PSD să o poată asculta. Nu e nuntă sau botez să nu se asculte Guţă şi Salam. Există o grămada de melodii populare în Moldova şi în Ardeal cu dedicaţie pentru PSD“, a spus Codrin Ştefănescu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More