Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Mascaţii au întrerupt un meci de fotbal pentru prinderea unui interlop

0 86

diicot bcco perchezitii

Un spectator prezent la un meci disputat la Chişoda, în judeţul Timiş, a postat pe internet imagini de la acţiunea prin care ”mascaţii” l-au reţinut pe bănăţeanul Sorin Udrea devenit peste noapte ”cunoscut interlop”.

El a fost reţinut în timpul unui meci de Liga a IV-a, ”mascaţii” intrând pe teren în timpul meciului. Agenții l-au reţinut, alături de „locotenenţii” săi, dar nu înainte de a-i pune la pământ pe fotbalişti şi pe cei aflaţi pe băncile de rezerve.

Udrea, alături de alţi patru interlopi, erau urmăriţi de mai mult timp fiind acuzaţi de şantaj, contrabandă, tâlhărie, tentativă de omor, constituire de grup infracţional organizat, instigare la ultraj şi vătămare corporală gravă. De asemenea, aceştia sunt acuzaţi că ar fi negociat o serie de aranajamente în diviziile inferioare, până la nivelul ligii secunde! Interlopii au primit mandate de arestare pentru 29 de zile.

Udrea a fost prins, spun martorii oculari, în tribună, deşi putea la fel de bine să se afle pe teren, el fiind legitimat la echipa din Chişoda.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More