Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Medalie de aur pentru dansatori dejeni la German Open Championship

0 2.890

Un rezultat de excepție a fost obținut de dansatorii clubului sportiv Latino Angels Dej la German Open Championship, cea mai mare competiție de dans sportiv la nivel mondial, care s-a desfășurat în perioada 09-13 august în Germania, la Stuttgart. Perechea Sonia Stelea – Robert Kis se întoarce la Dej cu medalia de aur la categoria Adult A Standard.

Cu o istorie care se întinde pe decenii, timp în care s-au extins categoriile participante, German Open Championship a devenit locul unde se înfruntă pe ringul de dans perechi din toată lumea pe ritmuri standard, latino, Boogie Woogie, începând de la copii de 5-6 ani și până la seniori V, între 70-75 de ani.

După cantonamentul Lotului Național de dans sportiv desfășurat la Timișoara, având în vedere rangul acestei competiții,  sportivii dejeni au participat și la un stagiu de pregătire în Italia, unde împreună cu antrenori de talie mondială au pus la punct ultimele detalii din pregătirea lor.

Clubul de Dans Sportiv Latino-Angels din Dej, antrenat de Vlad Pîslariu și Alexandru Rusu, a fost reprezentat de sportivi care au dansat la categoria Adult A Standard. După 5 runde de calificări, perechea Kis Robert – Stelea Sonia Maria a reușit să se impună în fața a 70 de perechi din 15 țări, obținând un rezultat de excepție, pe măsura efortului depus: Locul I și medalie de Aur.

Colegii lor, de categorie tineret, Mihai Claudiu – Rafa Mădălina, au concurat în această competiție de adulți, reușind să danseze semifinala, ocupând locul 11.

Locul 2 și medalie de argint la această categorie a obținut tot o pereche din Romania, Alex si Maya Rusu, sportivi din Baia-Mare, alături de care își desfășoară pregătirea în dans.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More