Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Morar Costan, apel către dejeni: „Fac apel la toți cetățenii să fie calmi, să nu intre în panică”

0 1.025

Primarul Municipiului Dej transmite cetățenilor un mesaj prin care îi îndeamnă să respecte toate măsurile de protecție pentru a elimina riscul răspândirii Covid-19.

Primarul municipiului Dej, Morar Costan, face un apel către toți dejenii să fie calmi, să nu intre în panică și mai ales să respecte toate măsurile de protecție transmise de autorități pentru a elimina riscul de transmitere a Covid-19.

Trecem printr-o perioadă dificilă cu care nu ne-am mai confruntat, o perioadă în care toți trebuie să ne responsabilizăm pentru a depăși această situație provocată de virusul COVID-19- coronavirus.

Fac apel la toți cetățenii să fie calmi, să nu intre în panică, să respecte măsurile de protecție transmise de autorități. Respectând măsurile de protecție, vă protejați pe dumneavoastră și pe cei dragi dumneavoastră.

▶️Nu faceți deplasări decât dacă este absolut necesar
▶️Evitați zonele aglomerate;
▶️Păstrați o distanță semnificativă, de 1,5 m față de alte persoane;
▶️Evitați atingerea suprafețelor;
▶️ Folosiți metode alternative de transport;
▶️Limitați folosirea bancnotelor și a monedelor;
▶️Respectați regulile de igienă;
▶️Informați-vă doar din surse oficiale

Vă asigur că la nivelul municipiului Dej vom lua măsurile necesare pentru a proteja comunitatea.Doar împreună putem trece peste această grea încercare. Vă mulțumesc tuturor celor care dați dovadă de responsabilitate și înțelegere. Vă doresc tuturor multă sănătate!, a transmis primarul Dejului, Morar Costan.

https://www.facebook.com/costan.morar.9/videos/2529022007353825/

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More