Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Nu toți șoferii opresc la culoarea roșie a semaforului

0 242

someseanul-semafor-trecere pietoni

După ce în urmă cu două săptămâni ne-a trimis un filmuleț în care a surprins mai mulți șoferi care nu opresc la trecerea la nivel cu calea ferată, un cititor Someșeanul.ro revine acum cu un nou filmuleț, realizat cu o cameră instalată pe bordul mașinii în care surprinde mai mulți șoferi din Dej care nu opresc la culoarea roșie a semaforului.

”Chiar dacă am fost înjurat și numit turnător, pentru filmulețul pe care vi l-am trimis anterior, asta nu m-a oprit să realizez un nou video cu șoferii care încalcă legea. Sunt și eu șofer și dacă eu pot să respect legea, înseamnă că toți trebe să o facem”, ne-a scris cititorul nostru.

Imaginile sunt realizate la o trecere de pietoni de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Dej, unde cititorul nostru a surprins mai mulți șoferi care nu respectă semaforizarea. Între timp, semaforul respectiv a fost scos din funcțiune.

”Și ne mai mirăm că există atâtea accidente în zona Dejului. Se vede clar că mulți nu respectă legea, nu au respect pentru pietoni. Am fost și eu implicat într-un accident rutier, care nu s-a produs din vina mea, dar am avut de tras după aceea și vreau să atrag atenția asupra neregulilor din trafic”, ne-a mai scris cititorul nostru.

Dacă ai fost martorul unor evenimente pe care vrei să le cunoască toată lumea, dacă ai imagini foto sau video și vrei ca acestea să devină știri, ne poți trimite informațiile pe adresa redactie@someseanul.ro.


Nu toti soferii respecta culoarea rosie a semaforului by Irina Maxim

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More