Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

VIDEO – O bunicuță la 80 de ani a ridicat publicul și juriul în picioare la Britanicii au Talent

1 835

Spectacolul-concurs Britanicii au Talent a avut parte de un moment senzațional în clipa în care o femeie de 80 de ani a apărut pe scenă în compania partenerului ei de dans, mult mai tânăr.

Unul dintre jurații concursului, un fel de Mihai Petre mai exigent, a apăsat butonul roșu de X la doar câteva clipe după ce cei doi dansatori și-au început numărul. A ajuns să regrete însă că a făcut asta doar câțiva pași de dans mai încolo.

„Îmi cer scuze pentru ce am făcut. Evident, am dat „X” prea devreme. Asta a fost înainte ca toate lucrurile acelea nebunești să se întâmple. A început lent, apoi ați explodat pe scenă. A fost extraordinar”,  le-a spus Simon Cowell celor doi concurenți.

Privită cu neîncredere la început, bunicuța Paddy, care împlinește 80 de ani în luna iulie, a reușit să ridice sala în picioare la finalul dansului, unul electrizant și pe care puține dansatoare tinere îl pot reuși.

Paddy a mărturisit pe scenă că dansează de la vârsta de 2 ani. S-a lăsat de dans după ce s-a căsătorit și a făcut patru copii. Femeia s-a reapucat de dans după ce soțul ei a murit și a reușit să ajungă la o performanță demnă de invidiat la o academie locală de dans.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More