Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Panică într-un avion decolat de la Cluj. Momentul căderii măştilor de oxigen

0 348

Călătorie cu emoţii nemărginite pentru pasagerii unui avion Blue Air, care plecase de la Cluj la Dublin. La aproape o oră de la decolare, senzorii care indică depresurizarea cabinei s-au activat, iar aeronava a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Bratislava.

Înregistrările făcute în momentul incidentului arată cum măştile de oxigen cad de deasupra, pasagerii şi le fixează ca în instrucţiunile în caz de urgenţă şi încercă să respire cu ajutorul lor.

Unul dintre pasagerii avionului decolat de la Cluj-Napoca şi care ar fi trebuit să ajungă la Dublin a filmat panica declanşată în aeronavă, atunci când măştile de oxigen au căzut.

Reprezentanţii Blue Air au venit cu explicaţii.

După aproximativ o oră de zbor, comandantul a solicitat aterizarea pe cel mai apropiat aeroport, pentru efectuarea de verificări suplimentare. Echipajul a informat pasagerii cu privire la această situație și a activat măștile de oxigen conform procedurilor standard. Aceștia au fost cooperanți cu personalul navigant.

Avionul a aterizat fără probleme în Slovacia, pe Aeroportul din Bratislava.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More