Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Patru case mistuite de flăcări la Pâglișa. Incendiul a izbucnit de la un fânar

0 1.489

Un incendiu a izbucnit, vineri după masă, la un depozit de fân din satul clujean Pâglișa, comuna Dăbâca. Flăcările s-au extins la patru case şi o magazie de lemne.

Patru familii au rămas să trăiască sub cerul liber după ce casele lor și agoniseala de-o viață au fost mistuite de flăcări în urma unui incendiu violent.

S-a întâmplat vineri după-amiază în localitatea clujeană Pâglișa, din comuna Dăbâca, la fața locului intervenind mai multe autospeciale de stingere a incendiilor cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj.

Focul a pornit de la un fânar aflat în apropierea unei locuințe, iar vântul puternic a întețit flăcările care s-au extins cu repeziciune și la casele din vecinătate, în urma incendiului fiind cuprinse de flăcări patru locuințe.

„Au fost afectate de incendiul care a avut loc în satul Pâglișa, comuna Dăbâca, mai multe imobile care aparțineau de trei gospodării. Astfel au fost distruse aproape în totalitate trei case de locuit și mai multe anexe gospodărești (fânărie, două lemnării și o bucătărie bucătărie și de vară). Cauza probabilă stabilită de pompieri a fost de natură electrică: supraîncărcarea instalației ce alimenta ustensilele gospodărești”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt uriașe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More