Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Patru puișori de leu alb s-au născut la grădina zoologică

0 359

Grădina Zoologică din Toronto a dat publicității primele imagini cu cei patru puișori de leu alb care s-au născut în luna septembrie.

În întreaga lume mai există la ora actuală mai puțin de 300 de exemplare din această specie, aflată pe cale de dispariție, astfel că nașterea celor patru puișori la grădina zoologică din Toronto este un lucru extraordinar pentru supraviețuirea speciei.

Chiar dacă puișorii s-au născut în luna septembrie, oficialii grădinii zoologice au anunțat abia acum ”minunea”, deoarece au așteptat să vadă dacă puii vor supraviețui, având în vedere faptul că foarte mulți pui născuți în captivitate mor în primele 30 de zile de viață.

zoo toronto pui leu alb

Reprezentanții grădinii zoologice anunță că puii nu vor putea fi văzuți de către vizitatori decât în primăvara anului viitor, până atunci urmând să-și petreacă timpul alături de mama lor. Totuși, pentru că interesul era extrem de crescut, au publicat imagini cu puișorii care reprezintă o raritate pentru specia lor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More