Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Pedofilul francez plătea 100 de lei copiilor din Dej pentru a face sex cu ei. Francezul era recidivist

0 823

Dacă în statele occidentale persoanele condamnate sau cercetate pentru comportamente sexuale nelegale sunt atent monitorizate de către autorități, în România, se pare, pedofilii, violatorii și alții asemenea lor pot umbla liniștiți, în libertate printre ceilalți oameni, fără ca cineva să știe cine sau ce sunt.

Acest lucru l-a atras probabil și pe francezul de 61 de ani în zona Dejului. Deși fusese condamnat în Franța pentru acte de pedofilie, francezul a putut să vină în România, cu ajutorul unei cunoștințe din Dej, a închiriat o casă în Cetan, în comuna Vad și a dat drumul petrecerilor și distracției, fără ca niciunul dintre noii săi vecini să știe cine este și CE este în realitate.

Francezul s-a gândit că în zona Dejului poate să-și satisfacă în tihnă plăcerile, tocmai în preajma sărbătorilor de iarnă, astfel că înainte de Crăciun s-a mutat la Cetan, împreună cu prietenul lui din Dej și iubita acestuia. Cu ajutorul bărbatului de 27 de ani din Dej, francezul pedofil a început să caute minori pentru a-și satisface plăcerile sexuale, pentru o partidă de amor plătind 100 de lei.

Tânărul din Dej se ocupa cu găsirea victimelor, convingând băieți săraci din Dej să-și ofere trupul francezului.

Petrecerile și orgiile din casa francezului au trezit suspiciunea autorităților, care au aflat tot mai multe informații despre ce se întâmplă în ”casa groazei” din Cetan. Iar sâmbătă dimineața polițiștii dejeni, însoțiți de cei de la trupele speciale, au năvălit în casa pedofilului, după ce au stabilit, în urma probatoriului administrat că acesta întreținuse deja relații sexuale plătite cu trei copii din Dej și din zonă.

Primii care au căzut în mrejele pedofilului francez au fost doi copii de 16 ani, pentru ca ultimul să fie, conform anchetatorilor, chiar în noaptea de Revelion, când un băiat de doar 13 ani a fost plătit pentru a face sex cu bătrânul.

”Cei trei minori ar fi fost fotografiaţi de bărbat în ipostaze indecente. În urma percheziţiei, au fost ridicate medii de stocare: unităţi centrale, memory stick-uri şi telefoane mobile, care urmează a fi expertizate”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Cetățeanul francez de 61 de ani a fost reținut de polițiști, iar azi a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Complicele lui, tânărul de 27 de ani din Dej, este cercetat în stare de libertate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More