Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – PNL și-a lansat candidații la alegerile parlamentare. Cine vrea să reprezinte Clujul în Camera Deputaților și Senat

0 47

Liberalii și-au lansat candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Candidații pentru Camera Deputaților și Senat au fost prezentați în cadrul unui miting care a avut loc în Piața Revoluției din București. Totodată PNL-ișii militează pentru un Guvern cu Dacian Cioloș după alegerile din 11 decembrie. Și programul de guvernare a fost lansat odată cu candidații.

Aproximativ 20.000 de persoane s-au adunat în Piața Revoluției, la mitingul PNL de lansare a candidaților la alegerile parlamentare și a programului de guvernare, mulți dintre participanți arborând mesaje de susținere pentru Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

lansare-candidati-onl-1

„Sper, îmi doresc să avem în sfârșit un Parlament în care toți parlamentarii să lucreze pentru oameni. Absolut toți”, a spus premierul.

El a adăugat că românii trebuie să înțeleagă și faptul că soarta țării depinde și de acțiunile lor.

„Aș încheia spunând că unii oameni spuneau <>. Eu cred că, mai mult ca oricând, având România noastră — și nu trebuie să o cerem cuiva — asumându-ne România noastră, e bine să vrem <>”, a încheiat Dacian Cioloș.

Candidații eligibili PNL Cluj sunt:

Lista PNL Cluj pentru Camera Deputaţilor

1.Stamatian Vasile
2.Oros Nechita-Adrian
3.Moldovan Sorin-Dan (nepotul lui Vasile Blaga – trimis de la Oradea să candideze la Cluj)
4.Minzat Marius-Dorel

Lista PNL Cluj pentru Senat

1.Nicoară Marius-Petre
2.Tuluc Calin-Marin

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More