Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Postul de poliție din Coltău, inundat. Sindicatul Europol: Aceasta este România lucrului bine făcut

0 64

Postul de Poliţie din localitatea Coltău, judeţul Maramureş, a fost inundat din cauza ploii torenţiale. ”Munca într-un astfel de mediu poate produce grave consecinţe asupra sănătăţii”, a transmis Sindicatul Europol, care a precizat că la fiecare ploaie poliţiştii sunt nevoiţi să găsească metode inovative de a scoate apa care se strânge.

”Ambianţă de ştrand în Postul de Poliţie Coltău din Maramureş. La fiecare ploaie mai puternică, poliţiştii Postului de Poliţie Coltău sunt nevoiţi să găsească metode inovative de a scoate apa care se strânge”, au scris, marţi, pe Facebook, sindicaliştii Europol.

Aceştia afirmă că ”se creează igrasie şi mucegai, iar munca într-un astfel de mediu poate produce grave consecinţe asupra sănătăţii”.

”Ei bine, colegii noştri nu au crezut vreodată că vor ajunge să lucreze într-un post de poliţie improvizat în garajul de la subsolul Primăriei şi nici că vor trebui să stea la birou cu picioarele în apă. De altfel, colegilor le este ruşine să invite persoane la audieri, pentru că s-au confruntat cu situaţii penibile în care oamenii au refuzat să intre în garajul plin de apă”, a mai transmis Sindicatul Europol.

Aceştia au publicat imagini cu postul de Poliţie inundat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More