Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Presa atacată. Teodorovici: „Dacă facem şi pe banii publici astfel de dezinformări… O să vedem noi exact ce şi cum”

0 381

Orlando Teodorovici a avut o scăpare regretabilă în timpul unei emisiuni TVR. A transmis subtil o amenințare îndreptată către presă.

Ministrul Teodorovici este din nou în lumina reflectoarelor. Un nou scandal s-a iscat după ce acesta, în cadrul unei emisiuni din grila de programe a TVR, a reacționat împotriva unei știri, afirmând „Dacă facem şi pe banii publici astfel de dezinformări… O să vedem noi exact ce şi cum“.

Această situație a fost pus pe tapet de către cei de la Pagina de Media, dar și de cei de la Adevărul. Știrea împotriva căreia a reacționat Teodorovici are ca subiect creșterea alocațiilor începând cu 1 martie.

Teodorovici s-a arătat total nemulțumit despre modul în care a fost prezentată și descrisă decizia măririi alocațiilor, însă întrerupt de moderator a aruncat voalat amenințarea citată mai sus. În acest mod atât cei de la Pagina de Media, cât și Adevărul, au arătat că știrea respectivă prezenta obiectiv toate datele, cel care a greșit fiind Orlando Teodorovici.

Mai mult de atât, vocile de la Adevărul au citat-o chiar pe jurnalista care a redactat știrea. Aceasta i-a transmis un mesaj tăios ministrului: Situaţia e aşa, domnule ministru, fac meseria asta de aproape 20 de ani, mai mulţi decât aveţi dvs. în Guvern şi dacă aş fi avut măcar câte 10 lei pentru fiecare situaţie în care un politician mi-a spus: lasă că o să vedem noi, ştim noi de ce ai scris aşa şi nu invers, te-a pus Tăriceanu, Băsescu, Iohannis, Dragnea, SRI, CIA, etc… acum aş fi fost mai bogată decât vedetele TV plătite regeşte.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More