Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

VIDEO – Prima maşină care produce bani în timp ce stă parcată: umple portofelul digital cu criptomonede

0 297

Compania canadiană Daymak a prezentat un prototip revoluţionar. Spiritus, maşina care produce bani în timp ce stă în parcare. Maşina este deocamdată un prototip, dar canadienii speră să lanseze primul model în 2023.

Spiritus este evident o maşină electrică, are trei roţi, şi este dotată cu panouri solare. În plus, maşina va fi echipată cu inteligenţă artificială, programe ce o vor ajuta să extragă Bitcoin sau Dogecoin. Programul de inteligenţă artificială a fost denumit Nebula şi va extrage criptomonede pe care le va stoca într-un portofel digital.

Deşi Spiritus este deocamdată doar la faza de concept, compania canadiană a înregistrat deja peste 4.000 de precomenzi. Aldo Baiocchi, preşedintele Daymak, susţine că Spiritus va fi maşina viitorului.

„Ne gândim la un viitor în care taxele de autostradă, parcarea și comanda la drive-through vor fi plătite direct din mers cu criptomonede. Facturile online și operațiunile bancare pot fi gestionate prin aceeași platformă software, cu plata în criptomonede”, a declarat Baiocchi.

În ceea ce priveşte performanţele tehnice, creatorii lui Spiritus susţin că maşina poate atinge 95 km/h în 1,8 secunde, iar viteza maximă este 210 km/h. Spiritus se încarcă în mai puţin de două ore şi poate circula fără reîncarcare aproximativ 480 de kilometri. Preţul pentru un model standard este de 20.000 de dolari, în timp ce pentru varianta Deluxe preţul urcă până la 150.000 de dolari.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More