Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Primarului municipiului Dej i-a fost înmânată distincția „Onoare pentru Cluj-2013”

0 53

someseanul-Onoare pentru Cluj-2013-Primaria Dej

În semn de apreciere și recunoaștere a rezultatelor deosebite în administrația publică, prin atragerea de fonduri europene în comunitatea locală și a eforturilor depuse în implementarea cu succes a unor mari proiecte la standarde europene, în folosul comunității dejene și a regiunii, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Dej au primit distincția „Onoare pentru Cluj-2013”.

Aceasta este cea mai înaltă apreciere acordată de Prefectul Județului Cluj unor personalități și organizații care au contribuit substanțial la promovarea și consolidarea imaginii Clujului. În cadrul festivității desfășurate ieri au fost decernate 10 distincții din 10 domenii diferite de activitate, primarul Morar Costan având onoarea de a fi premiat pentru activitate alături de Preasfinția Sa, Andrei Andreicuș, Dumitru Fărcaș și alte personalitîți din județ.

Distincția i-a fost înmânată primarului Municipiului Dej de către prefectul Județului Cluj, Gheorghe Ioan Vușcan, în cadrul ceremoniei festive, desfășurata ieri, 20 decembrie, în Sala Mare a Palatului Administrativ din Cluj-Napoca.

„Este o onoare pentru mine să primesc această distincție care mă motivează să fac tot ceea ce depinde de mine, pentru a continua modernizarea și dezvoltarea orașului. Este o încununare a efortului și muncii depuse la nivelul administrației publice dejene și completează distincțiile anterioare primite. Este o distincție a tuturor dejenilor”, a subliniat Morar Costan, la primirea distincției.

Prefectul, Gheorghe Ioan Vușcan, și-a exprimat în cadrul festivității de premiere, aprecierea față de efortul primarului Municipiului Dej, cel care a inițiat și a implementat aceste proiecte, poziționând Dejul pe linia modernizării pe toate liniile de dezvoltare: învățământ, sănătate, infrastructură, social, agrement.

Noul premiu îmbogățește palmaresul de distincții acordate Primăriei Municipiului Dej, și reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse în activitate și în implementarea proiectelor investiționale. În acest sens, tot în acest an Primăria Municipiului Dej a primit „Premiul de excelență pentru cea mai eficientă campanie de comunicare în administrația publică”, la cea de a 9-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă în Administrație.

În anul 2010, Primăria Dej, a obținut locul I pe regiunea de N-V, pentru numărul de proiecte europene în derulare. De asemenea, în anul 2011, la Gala de decernare a premiilor APL.H, în organizarea Revistei Române de Administrație Publică Locală, primarul Morar Costan a obţinut locul 3 la categoria “Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea Nord-Vest”.

Un alt premiu a ajuns la Dej anul trecut, când proiectul pe resurse umane ‘’Oportunităţi de ocupare în contextul dezvoltării durabile a municipiului Dej”, a câștigat titlul de “Cel mai bun proiect în domeniul servicii sociale din Regiunea de Nord Vest”.

Definitoriu pentru solemnitatea ceremoniei de decernare a distincției „Onoare pentru Cluj” a fost mesajul „Cu dumneavoastră Clujul este mai bogat” , inscripționat și pe placheta omagială și reiterat și de prefectul Județului Cluj, Gheorghe Ioan Vușcan, în momentul înmânării distincțiilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More