Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Prinderea adolescentului care a violat o fetiță de trei ani

0 2.575

O fetiță, în vârstă de 3 ani, a fost violată de către un tânăr în zona Pata Rât. Mulțimea furioasă a pus mână pe violator care a reușit să scape de mânia acestora prin intervenția unui reporter și a poliției.

Un adolescent a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost acuzat că ar fi agresat sexual o fetiţă de trei ani în zona Pata Rât din Cluj-Napoca. La faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti, stabilind că cele sesizate se confirmă. Minora a fost transportată de urgenţă la unitatea spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În jurul orei 21:30, tânărul a fost găsit şi prins de cetăţeni, ulterior fiind preluat de către poliţişti şi condus la sediul unităţii de poliţie. Tânărul în vârstă de 16 ani se numeşte Florin Cozac şi a încercat să se ascundă într-o locuinţă improvizată din Pata Rât. Cozac a fost găsit de un grup de oameni furioși, rude şi prieteni de-ai tatălui fetiţei violate și era cât pe aici să fie linșat de aceștia. Un jurnalist de la Bună Ziua Ardeal se află printre cei care au reușit să liniștească spiritele și să-l scape pe tânâr de mulțime.

Despre acest caz puteți citi și aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More