Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Prins cu 10 kilograme de bijuterii în aeroportul Cluj

0 644

Un bărbat a încercat să treacă prin punctul vamal din Cluj-Napoca peste 10 kilograme de bijuterii.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră, în data de 06.05.2019, în jurul orei 14.20, la Punctul de Trecere al Frontierei din Aeroportul Cluj-Napoca s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, călătorind pe ruta Cluj-Munchen-Beijing, un cetăţean chinez în vârstă de 32 de ani.

Cu ocazia controlului de securitate, lucrători din cadrul Brigăzii Antitero au polițiștii de frontieră că au suspiciuni cu privire la bagajele persoanei în cauză. Ulterior, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit al acestora. Astfel, au fost descoperite mai multe obiecte vechi şi bijuterii din metal alb (cercei, inele, brăţări), susceptibile a fi din argint, în greutate totală de 10.737 grame. Cu privire la bunurile descoperite, cetăţeanul chinez a declarat că le-a achiziţionat de la diverse persoane din diferite târguri de antichități. 

Întreaga cantitate bunuri a fost reţinută de către autoritatea vamală urmând a fi predată Trezoreriei Cluj şi Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Cluj în vederea evaluării şi expertizării, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More