Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

VIDEO – Revoltat că nu poate vota. Verificările polițiștilor au scos la iveală altceva

0 205

Un bărbat a sesizat azi, în Bistrița, că nu i se permite să voteze. Adevărul a fost cu totul altul.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud, azi a fost sesizat un incident la o secție de votare din municipiul Bistrița. Este vorba despre un bărbat revoltat că nu i se permite să voteze.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița acesta bărbatul a fost identificat ca fiind în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul în Deva, județul Hunedoara.

Totodată, s-a stabilit faptul că acesta nu are reședință, astfel că nici drept de vot în județul Bistrița-Năsăud. A fost sancționat conform OUG 34/2008, cu avertisment scris, pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție, precizează cei de la IPJ Bistrița-Năsăid.

Tot cei de la IPJ au mai adăugat faptul că până în acest moment, la nivel județean, au fost primite în total 7 notificări prin Sistemul Integrat de Monitorizare a Prezentei la Vot, privind neînscrierea pe listele electorale permanente a unor cetățeni. Toate au fost verificate și infirmate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More